top of page

In AIKIDO leren de kinderen te werken met een partner. Dit vanuit een respectvolle houding. Ze leren discipline te hebben en geduld op te brengen.  Het leren vallen en voetbewegingen maken zijn onderdelen van de trainingen.

De kinderen leren op hun eigen tempo en op een speelse wijze technieken zoals: dance with the dragon, dogs leg, duck attack... 

IAIDO vertaalt zich tot de kunst van het snel en vloeiend trekken van het zwaard. De oefenzwaarden staan gratis ter beschikking.

2023-07-31_213337.jpg
2023-07-31_213622.jpg

JODO is een discipline waarbij we gebruik maken van een JO (stok van ca 1 meter). Tijdens de lessen leert men klem-,worp- en fixatietechnieken. Tijdens het stokvechten leren we de kinderen slag- en bloktechnieken. De JO  staat gratis ter beschikking.

BULLYSAFE (ZELFVERDEDIGING TEGEN PESTEN)


Wij geloven dat het belangrijk is dat onze kinderen leren hoe ze moeten reageren wanneer ze gepest worden op school of op straat door een groter, ouder of sterker kind.

Tijdens de lessen leren de kinderen een aantal niet-gewelddadige technieken. Hiermee kunnen ze de pestkop afschrikken en zo veilig blijven indien ze fysiek worden aangevallen. WE LEREN DE KINDEREN NIET SLAAN OF STAMPEN. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van geweldloze controletechnieken om bedreigingen te neutraliseren.  We zullen uw kind voorbereiden om zich te verdedigen tegen pestkoppen zonder er zelf één te worden.  Al de technieken worden aangeleerd in de vorm van games.  De lessen zijn een onderdeel van de lessen AIKIDO voor kinderen.

bottom of page